flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про добір на вакантну посаду державної служби в Ямпільському районному суді Сумської області на період дії воєнного стану

05 жовтня 2023, 11:53

Ямпільський районний суд Сумської області повідомляє про наявну вакантну посаду державної служби категорії «В» - судового розпорядника.

Кваліфікаційні вимоги: освітній рівень не нижче молодшого бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»,  вільне володіння державною мовою.

Основні обов’язки судового розпорядника: забезпечення додержання особами, які перебувають у суді, встановлених правил. Виконання учасниками судового процесу, іншими особами, які перебувають у залі судового засідання, розпоряджень головуючого судді. Здійснення взаємодії з органами правопорядку  щодо забезпечення спільних дій з підтримання громадського порядку  у приміщенні суду.

Звертаємо увагу, що у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору та без документу про підтвердження рівня володіння державною мовою.

Перелік документів, які необхідно надати претенденту на посаду державної служби в період дії воєнного стану: заповнена особова картка встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність громадянства України та освіти.

З кандидатами буде проведено співбесіду.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: сел.Ямпіль, бул.Ювілейний, 8/2, кабінет 24 (2-й поверх) або за телефоном (05456) 2-28-15, Любицька Тетяна Володимирівна.